Kung Fu για παιδιά

*ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 6-14 ΕΤΩΝ


"Το πρόγραμμά μας δίνει μεγάλη έμφαση στο υγιές και θετικό χτίσιμο της προσωπικότητας. Στόχος μας δεν είναι μόνο να μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, αλλά να αποκτήσουν ικανότητες για μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη ζωή! "

Τα ΟΦΕΛΗ που έχει το Kung Fu στα παιδιά:
1. Αίσθημα αυτοεκτίμησης
2. Αυτοπεποίθηση
3. Αυτοπειθαρχία
4. Κοινωνικοποίηση
5. Εκγύμναση - Ενδυνάμωση
6. Βελτίωση αντανακλαστικών
7. Βελτίωση επιδόσεων στο σχολείο
8. Βελτίωση συγκέντωσης
9. Μαθαίνει να θέτει θετικούς στόχους στη ζωή κ.α.

Και όλα αυτά σε ένα θετικό, διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον!
Στο  Kung Fu οι κινήσεις του σώματος γίνονται και από τις δυο πλευρές (αριστερή - δεξιά) με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των δεξιοτήτων που σχετίζονται και με το άλλο ημισφαίριο του εγκεφάλου που συνήθως στους δεξιόχειρες υστερεί. Η στάση μάχης που χρησιμοποιούμε ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη με πολλαπλά οφέλη μυοσκελετικά, στη διάπλαση του σώματος, αλλά και στην αναπνοή. Οι ασκήσεις αφής αναπτύσσουν θεαματικά αυτή την αίσθηση, αλλά και την όραση σε κοντινές αποστάσεις. Με τις ασκήσεις αναπνοής, αναπνέει κανείς βαθύτερα και πιο σωστά, με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου, μείωση των ασθενειών, της κόπωσης και του στρες, ενώ επιτυγχάνεται καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Τα παιδιά δεν μαθαίνουν μονάχα πως να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους, αλλά αποκτούν γρήγορα αυτοπεποίθηση, οξύνεται η αντίληψή τους, αποκτούν αυτοσυγκέντρωση και μαθαίνουν να θέτουν θετικούς και αξιόλογους στόχους! 
Αν θα θέλατε να δείτε τον γιό σας ή την κόρη σας να χτίζει ένα χαρακτήρα με ισχυρή αυτοπεποίθηση και κοφτερή αντίληψη, επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το χώρο μας για περισσότερες πληροφορίες.Το πρόγραμμα μας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά ένα παιδί να αποφύγει δύσκολες καταστάσεις, όπως η κακοποίηση από κάποιον ενήλικα ή συμμαθητή του, τη βία, την διαφυγή σε προσπάθεια απαγωγής, πως να δράσει αν χαθεί, πως να διαχειρίζεται το φόβο του, την ενδεχόμενη επιθετικότητα του και μαθαίνει να δρα σε ομάδα ως μέλος με δικαιώματα και υποχρεώσεις. Κυρίως χτίζεται η αυτοπεποίθηση του και η αυτοεκτίμηση του και αυτό το κάνει να μιλά, να μην κρύβει το πρόβλημα του να διεκδικεί τη ζωή με τόλμη και θάρρος.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι πολεμικές τέχνες μειώνουν την πιθανότητα όχι μόνο να υποστεί κάποιος εκφοβισμό ή βια, αλλά και να προβεί σε αυτήν.


Ποιοι είμαστε;
Ο επικεφαλής δάσκαλος  Κώστας Γανωτής, με 25 χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες,είναι ταυτόχρονα πτυχιούχος κοινωνιολογίας με μάστερ στην κοινωνιολογία της παραβατικότητας και στην κριτική εγκληματολογία.  Χρησιμοποίησε την επιστημονική του ιδιότητα προκειμένου να εμπλουτίσει το πρόγραμμα με επιστημονικό υπόβαθρο. Έτσι, λοιπόν, προσέθεσε στην ύλη και διδάσκει τρόπους πρόληψης, αναγνώρισης, λεκτικής άμυνας, διαχείρισης φόβου μάχης. Η σχολή μας ανήκει στην πανελλήνια ομοσπονδία ΠΟΕΤΑ.

Το Εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων:  Τετάρτη & Παρασκευή 17:00 - 18:00
                                                                             Σαββατο                 11:00 -12:30

     
     


    ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ! 
     6978921024